Op zaterdag 22 april stond er een bijzonder concert op het programma in Leende. De Heineken Fanfare uit Den Bosch en de Koninklijke Fanfare Philharmonie uit Leende gaven samen een uitwisselingsconcert in De Schammert. Dit werd een avond vol muzikale hoogtepunten, waarbij de bezoekers werden meegenomen in een prachtige wereld van natuur, Spaanse sferen en Formule 1.

Naast het feit dat dit een unieke gelegenheid was om te genieten van de beste fanfaremuziek uit Den Bosch en Leende, werd dit concert ook extra bijzonder vanwege het afscheid van dirigent Jac Sniekers van het fanfare orkest uit Leende. Hij verscheen voor de laatste keer met zijn orkest op het podium om het publiek te laten genieten van zijn muzikale talent. Aan het slot van het concert werd Jac Sniekers bedankt voor zijn geweldige bijdrage die hij de afgelopen 10 jaar aan het fanfare orkest van de Philharmonie heeft gegeven en werd teruggekeken op de hoogtepunten waarbij hij als dirigent het fanfare orkest heeft geleid. Jac, enorm bedankt!

Hieronder een foto-impressie van deze avond. Meer foto’s zijn te vinden onder deze links: Uitwisselingsconcert en Afscheid Jac Sniekers.