Na een indrukwekkende carrière van 23 jaar nam Patrick van Zutven afscheid als dirigent van het opleidingsorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende. Zijn jarenlange toewijding en passie hebben niet alleen het orkest gevormd, maar ook talloze jonge muzikanten geïnspireerd en begeleid.

Zijn betrokkenheid bij het opleidingsorkest begon 23 jaar geleden, en sindsdien heeft hij zich onvermoeibaar ingezet om de jeugd te stimuleren en hun muzikale talenten te ontwikkelen. Met zijn enthousiasme en deskundigheid heeft hij vele generaties jonge muzikanten weten te inspireren en motiveren.

Om Patrick en zijn gezin te bedanken voor zijn jarenlange inzet en om hem een waardig afscheid te geven, organiseerde de Philharmonie een receptie in Kloosterhof op zondag 23 juni. Na een serenade door het fanfare orkest stond  voorzitter Stefan de Kort stil stond bij zijn carriere als dirigent en werd Patrick benoemd tot erelid van de fanfare Philharmonie, zie foto’s.

Patrick, namens alle leden, oud-leden en ouders, norgmaals heel hartelijk bedankt!