Op 25 mei a.s. organiseert de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende het evenement ‘Muziek aan Tafel’, een bijzondere avond vol muzikale en culinaire verrassingen. Vanaf 18.00 uur wordt het proeven, smullen, luisteren en genieten in ‘Restaurant Kloosterhof’ aan de Julianastraat in Leende.

Bij Muziek aan Tafel kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen keuzediner, omlijst door prachtige livemuziek. Het belooft een avond te worden met een lokaal muzikaal tintje waarbij u wordt getrakteerd op een unieke ervaring. De kosten voor dit culinaire festijn bedragen € 62,50 per persoon, inclusief drank tijdens het diner. Na het diner is de bar in het Kloosterhof geopend voor een gezellige afterparty.

U kunt een tafel reserveren voor 8 tot 10 personen. Indien u met minder personen bent, is reserveren uiteraard ook mogelijk. Er wordt dan een tafelgezelschap voor u samen gesteld. Dus aarzel niet om u aan te melden met twee personen of alleen.  Bijzondere ontmoetingen en andere gesprekken kunnen uw avond juist onvergetelijk maken!

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de muziekopleiding en instrumenten van de jeugd binnen de vereniging. U geniet dus niet alleen van een geweldige avond maar steunt ook de jeugd van de Philharmonie!

Reserveren kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar: muziekaantafel@philharmonieleende.nl
U ontvangt dan via e-mail alle benodigde informatie. Wees er snel bij want vol is vol! Aanmelden kan tot en met 10 mei a.s.

De Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen bij Muziek aan Tafel voor een avond vol culinaire en muzikale hoogtepunten.