Op 25 mei organiseerde de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende het evenement ‘Muziek aan Tafel’, een bijzondere avond vol muzikale en culinaire verrassingen. Vanaf 18.00 uur werd het proeven, smullen, luisteren en genieten in ‘Restaurant Kloosterhof’ aan de Julianastraat in Leende.

Bij Muziek aan Tafel konden de gasten genieten van een heerlijk 4-gangen keuzediner, omlijst door prachtige livemuziek. Het werd een avond met een lokaal muzikaal tintje waarbij de gasten werden getrakteerd op een unieke ervaring. Na het diner was de bar in het Kloosterhof geopend voor een gezellige afterparty. De opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan de muziekopleiding en instrumenten van de jeugd binnen de vereniging.

Voor een impressie van deze avond verwijzen we u graag naar de foto’s op onze website.
Hieronder treft u het filmpje van de aankondiging.