Noteer deze datum alvast op de kalender en in de agenda want dit unieke muzikale en culinaire evenement wil je niet missen! Je gaat genieten van een heerlijk 4-gangen diner, vergezeld van passende wijnen of een verfrissend niet-alcoholisch drankje. De live muziek aan tafel maakt deze culinaire avond helemaal af.

Leuk om met vrienden samen een tafel te boeken en zo met jouw eigen gezelschap culinair en muzikaal een avondje te genieten. De maximale capaciteit voor een huiskamer/tafel is 10-12 personen. Uiteraard kun je ook met minder personen inschrijven en je laten verrassen met wie je de avond aan tafel gaat doorbrengen.

De eerste succesvolle editie van Muziek aan Tafel was in 2018, georganiseerd voor en door de jeugd om de muzikale reis naar Trier te ondersteunen. Dit keer staat de hele vereniging in de startblokken om er weer een grandioos succes van te maken. De opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan opleidingen en instrumenten voor de jeugd binnen onze vereniging.

Het wordt een avond van proeven, smullen, luisteren en genieten….dus reserveer alvast zaterdagavond 25 mei in de agenda!