Op zondag 5 november organiseerde het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende een uitwisselingsconcert in de Schammert, samen met het jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie L’Union Bladel.

In 2019 was het Leends jeugdorkest te gast in Cultureel Centrum Den Herd in Bladel om daar een mooi muzikaal programma ten gehore te brengen. Volgens goed gebruik vindt de uitwisseling dan ook nog andersom plaats en daarvoor wilde het jeugdorkest de Bladelse jeugdmuzikanten graag in onze zaal van de Schammert ontvangen.

Er was een leuk gevarieerd programma samengesteld waarbij de kwaliteiten van de muzikale jeugd uit Leende en Bladel goed tot hun recht kwamen.
Ook de presentaties en uitleg van de verschillende muziekstukken namen de leden van het orkest zelf voor hun rekening.

Foto’s van deze middag zijn te vinden onder: Foto’s 2023 Uitwisselingsconcert Jeugdorkest.