Zaterdag 28 oktober was het tijd voor het Linds Oktoberfest 2023, een avondvullend muzikaal programma vol met Duitse gezelligheid en artiesten. Daarvoor werd onze eigen Schammert tot een echt Hofbrauhaus omgedoopt en hadden de gasten en muziekanten in hun beste Oktoberfest-outfit aangedaan. De avond begon om 19:00 uur en de sfeer zat er al snel goed in.

De Koninklijke Fanfare nam het publiek mee op een reis door de Duitse sferen. De stemmen van Helene Fisher, Nena, Donnie en Tom Jones werden meesterlijk vertolkt door Mirte Liebregts, Marlies Janssen, Davey Bijnen en Freek Nijpels. Samen met Oktoberfest-zanger Kryner Party mit Ronald, DJ Davey Beijer en DJ Gijs werd het een fantastische onvergetelijke avond, doordrenkt van Duitse traditie en gezelligheid.

Voor een terugblik kun je terecht op onze foto-pagina.