Een geslaagd weekend voor de Koninklijke Fanfare Philharmonie!

Afgelopen zaterdag 15 april heeft de slagwerkgroep van Leende meegedaan aan het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap in Zutphen, ofwel het ONSK. Het ONSK is een wedstrijd waarbij verschillende slagwerkgroepen met dezelfde compositie en hetzelfde instrumentarium blind worden beoordeeld door een vakkundige jury.

De slagwerkgroep van Leende kwam uit in de basisklasse en moest strijden tegen een 4-tal andere slagwerkgroepen. Na een spannende competitie werden dirigenten en vertegenwoordigers van iedere club naar voren geroepen en streek de slagwerkgroep van Leende met maar liefst 94 punten de eerste prijs op! Daarmee kunnen ze zich Nederlands kampioen noemen in de basisklasse! Een feestje wat natuurlijk goed gevierd mocht worden.

De slagwerkgroep is in de afgelopen jaren steeds gegroeid en hoopt dat te kunnen blijven doen. Zou jij ook graag tussen deze slagwerkers staan, of tikt je kind thuis op alles wat deze tegenkomt? Kom dan zeker eens op een donderdagavond luisteren en meld je aan bij deze mooie vereniging!