Op zaterdag 1 april organiseerde het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie uit Leende een muzikale avond met Hollandse hits in Kloosterhof. De Lindse jeugd speelde deze avond echte Nederlandse meezing-nummers, begeleid door de vier solisten Anne Moonen, Freek Nijpels,  Fleur van Dijk en Bas Vinkoert.

De jongste muzikanten uit het pieporkest o.l.v. Yfke Gielen openden de avond met een paar nummers uit hun repertoire om de zaal op te warmen. Aansluitend startte de oudere jeugd met het jeugdorkest o.l.v. Patrick van Zutven met hun programma: Hollandse Hits. Het werd een erg gezellige avond met veel bekende hits van eigen bodem waarvan iedereen de tekst wel kende en dus goed mee zong, met hits van onder andere Guus Meeuwis, Kinderen voor Kinderen, en met nummers als ‘Kom van dat dak af’, ‘Even aan mijn moeder vragen’ of ‘Zoutelande’.

Foto’s van deze gezellige avond zijn te vinden op de website via deze link.