Op zondagochtend 27 november a.s. organiseerde het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie uit Leende een uitwisselingsconcert met het orkest ‘Aurora Con Brio’ uit Heesch in de Schammert in Leende.

Wat is er nu fijner dan op een zondagochtend, met een lekker kopje koffie op een gezellige locatie te genieten van mooie muziek gemaakt door onze enthousiaste muzikale jeugd? Dat was het uitgangspunt bij dit concert, geschikt om te komen luisteren van jong tot oud. Beide orkesten speelden ieder een kort repertoire bestaande uit 5 muziekstukken met tussendoor een korte pauze.

Bijna iedere 2 jaar staat er een uitwisseling met een ander jeugdorkest op het programma van de fanfare-jeugd uit Leende. Ervaring opdoen, van elkaar leren en vooral plezier in het samen muziek maken staan hierbij centraal. Het jeugdorkest van de Philharmonie is de vorige keer al in Heesch op bezoek geweest. De uitnodiging voor Leende liet even op zich wachten, mede door de bouw van de Schammert. Het orkest uit Heesch heeft dan ook de primeur om als eerste gast-orkest hier te mogen optreden.

Meer foto’s zijn de vinden onder Foto-Video/Foto’s