Het fanfareorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende keert op zondagmiddag 2 oktober terug naar Theater De Hofnar. Op deze middag nemen ze je mee in een muzikale reis om de aarde en door de ruimte met het ‘A musical journey into Earth & Space’ concert. Geniet vanuit een fijne theaterstoel van een afwisselend repertoire waarin de wonderen van onze wereld centraal staan. De fanfareklanken worden gedurende dit concert versterkt met een afwisseling van vocalisten, prachtige filmbeelden en verrassende licht- en geluidseffecten. Door deze combinatie zul je het gevoel krijgen je te bevinden tussen onder andere de speelse dolfijnen in de oceaan, de jagende leeuwen op de Afrikaanse savanne en de vele glinsterende sterren in het heelal.

Dit concert is onder andere geïnspireerd door de succesvolle ‘Blue Planet II Live in Concert’ en ‘Planet Earth II Live in Concert’ concerten. Tijdens deze concerten worden de soundtracks van deze populaire BBC natuurdocumentaires live uitgevoerd door een symfonieorkest, en worden de verbluffende en spectaculaire beelden van deze documentaires op een groot scherm getoond.

Een soortgelijke combinatie van muziek en film kun je onder andere op deze zondagmiddag 2 oktober vanaf 15:00 in Theater de Hofnar verwachten. Bekijk de promo hieronder voor een korte impressie van het concert! Wacht dus niet langer, en kom de wonderen van onze wereld op muzikale wijze beleven door kaarten te kopen bij Slagerij van Alphen of via: https://www.hofnar.nl/theater/muziek/koninklijke-fanfare-philharmonie-leende-a-musical-journey-into-earth-space-eigen-streek/

Graag tot dan!

Hierbij de link naar de promo-video: https://youtu.be/nUbCpY7RjfE