Op16 juli, een mooie zomerse zaterdagavond, organisieerde de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende weer een nieuwe editie van het Zomeravondconcert: Zomaar een zomeravond. De parkeerplaats achter Kloosterhof in Leende was voor die gelegenheid omgetoverd in een heuse festivalomgeving. Ook dit jaar kwamen alle geledingen aan bod in verschillende samenstellingen: het Pieporkest, het Jeugdorkest, de Jeugdslagwerkgroep, de Slagwerkgroep en het Fanfareorkest, onder leiding van de dirigenten: Yfke Gielen, Patrick van Zutven, Patrick Schmeits en Jac Sniekers.

Er werden deze avond ook verschillende diploma’s uitgereikt aan: Camiel van Balen (A-Trombone), Arthur Lighthart (A-alt sax), Rinske Gielen (C-Bugel), Sanne Smulders (D-Bugel) en Koen Vermeulen (D-Euphonium). Van harte gefeliciteerd met jullie diploma’s!

Na de verscheidene optredens was het nog er nog ruim gelegenheid om samen na te genieten van deze zomerse avond.