Beste muzikanten,

Normaal gesproken hadden we onze kostuums klaar liggen. De bakband was net hersteld van drie mooie tonpraotweekenden en wij als vereniging waren in volle voorbereiding op de optocht en jeugdoptocht waaraan we ieder jaar onze bijdrage leveren. Kloosterhof werd versierd en de voorzitter was de Jägermeister terug aan het koelen voor weer een barre (op-)tocht.
Willy en Jacqueline waren soep aan het trekken en broodjes worst aan het smeren, waarna we een gezellig samenzijn hadden in ons eigen Kloosterhof.

Maarja, dit jaar is alles helaas anders. Als we samen zijn is het digitaal en onze fysieke contacten beperken zich tot ongeplande ontmoetingen bij de Plus of slagerij Van Alphen. Daar proberen we elkaar ondanks mondkapjes te herkennen: is ie ut nou wel of nie?

Om de herinnering aan carnaval ook dit jaar te koesteren organiseert de Lindse Blaos online carnavalsactiviteiten. Daarnaast genieten wij samen van onze apres-skiparty, maar ja dat wat we het liefste samen doen kan nu helaas niet: muziek maken.

Daarom bijgevoegd een link naar een mooie muzikale (Carnavals-)herinnering. Onze eigen Herremenie Sgonfisjenie uit 2019.
Klik op onderstaande link om deze mooie activiteit te herbeleven.

Voor nu een fijne carnaval, blijf gezond en hopelijk wordt 2022 een knetterend carnavalsjaar!

Alaaf, dun veurzitter.

http://philharmonieleende.nl/videos-2019-sgonfisjenie/