Met veel verdriet moet ik jullie berichten dat onze beschermheer, Tinus Verhoeven, afgelopen zaterdag op 89-jarige leeftijd overleden is. Tinus was een aimabele man, met voor iedereen een praatje en ook een kwinkslag. Een graag geziene man in Leende die in zijn rol als beschermheer veel voor onze vereniging heeft betekend. Tot het laatst toe was hij trouw bezoeker van al onze optredens, hij kon daar zeer van genieten.

Mijn laatste muzikale herinnering is van afgelopen 4 mei. Met dodenherdenking hebben we op een aantal plaatsen het Signaal Taptoe geblazen. Hans blies, in mijn aanwezigheid, signaal Taptoe voor Leenderhof. Tinus zat al klaar achter het glas om ook van deze klanken te genieten. Achteraf een mooie herinnering en een gepaste laatste groet aan onze beschermheer.

Wij wensen familie, vrienden en kennissen veel sterkte met dit grote verlies.

Namens het bestuur,
Stefan de Kort
Voorzitter