—— Vanwege het Corona virus is dit evenement geannuleerd ——

Op zondag 17 mei a.s. wordt er door het jeugdorkest een familieconcert georganiseerd in de Meent. Aanvang van het concert is 11.30 uur en de toegang is gratis.
Iedereen is van harte welkom maar we hopen vooral ook veel kinderen van de basisscholen te zien, uiteraard samen met hun ouders en andere familieleden.
Het repertoire wat deze ochtend onder leiding van Patrick van Zutven ten gehore wordt gebracht, is hierop afgestemd.

Voorafgaand aan dit concert is het Kloosterhof vanaf 9.30 uur geopend voor alle belangstellende kinderen en uiteraard hun ouders. Met behulp van een kleine speurtocht door ons clubgebouw, willen we de bezoekers kennis laten maken met de verschillende muziekinstrumenten en het gebouw waar de lessen en repetities worden verzorgd. Er zal voor ieder wat wils te doen zijn, uiteraard vergezeld van een kopje koffie en glaasje ranja.

Al deze activiteiten op 17 mei zijn ter afsluiting van een samenwerking tussen de fanfare en basisscholen De Triangel en St. Jan. Gedurende een aantal weken zijn er muzikale workshops verzorgd door de fanfare aan groep 5 in Leende en groep 5/6 in Leenderstrijp.

Het concert in de Meent zal ongeveer een uur duren en er zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.