Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende feliciteert Prins Marc dun Urste en Prinses Marieke als 54e prinsenpaar van Blaosdonk!

Onder het motto: “Meej veul fist, lol en muziek, wordt de carnaval in Blaosdonk wir uniek!” zwaaien zij in 2015 de scepter over Blaosdonk. Vooral het “veul muziek” mag bij dit gloednieuwe prinsenpaar niet ontbreken. Of het nu de carnavalsoptocht, carnavalsmis, het Tonpraoten of het Prinsenbal is, Marc en Marieke zijn er muzikaal betrokken bij geweest of zijn dat nog steeds. Marc en Marieke zijn allebei dan ook geen onbekenden voor de Philharmonie. Waar de 37-jarige Marc van de Kerkhof jarenlang actief was in het slagwerk, speelt de 30-jarige Marieke van de Kerkhof-van Meijl al jarenlang bugel bij de vereniging. We zijn dan ook blij dit jaar weer een prinsenpaar in de vereniging te hebben. Het wordt een top carnaval dit jaar!