Op zaterdag 30 juni aanstaande organiseerde de Koninklijke Fanfare Philharmonie het Openlucht Ontmoetingsconcert Zomaar een Zomeravond; in een ontspannen zomerse sfeer met een hapje en een drankje genieten van muziek. Op drie verschillende podia op het Meentplein speelden vanaf 20.00 uur achtereenvolgens de Philharmonie, Big Band Triple B uit Budel en de Leends / Valkenswaardse coverband Doe Maar Net Alsof. 

Doe Maar Net Alsof is ontstaan in februari 2009 toen de schoolband van SG Were Di besloot Doe Maar-nummers te gaan spelen. De band oogstte veel succes en anderhalf jaar lang heeft zij opgetreden op evenementen, feesten en in verschillende horeca-gelegenheiden in de omgeving. Hoogtepunt in hun eerste bestaan was het optreden op Kempenerpop in september 2010.  Omdat de verschillende leden gingen studeren is het even rustig geweest rond de band. Omdat het toch begon te kriebelen, hebben zij een glorieuze comeback gemaakt in maart 2012 in café Lugano in Valkenswaard. Vanaf dat moment gaat het crescendo met DMNA en zal het niet lang duren voor zij de grote podia bestormen.

Ze stonden nog dit jaar in de voorrondes van Clash of the Coverbands, gaven ze acte de presence bij de Kempensessie in Steensel en speelden ze op de Midzomermarkt in Nederweert. Op 30 juni gaan ze hun tweede hoogtepunt tegemoet. Nadat DMNA Valkenswaard heeft veroverd is nu Leende aan de beurt. 28 verschillende Doe Maar-nummers uit het verleden nemen het publiek mee naar de jaren ’80; een tijd van ska, reggae, punk en skunk. De tijd van buttons op de spijkerjasjes, blonde kuiven bij de meiden en strakke broeken bij de jongens. Het naderende einde van de Koude Oorlog zorgde voor inspiratie (de Bom), terwijl de originele Doe Maar-bandleden zich langzaam losmaakten van hun veilige haven thuis (Pa). Wie herinnert zich niet Hennie Vrienten die droomde over verliefdheid (Smoorverliefd) en zong over het productieproces van weed (Nederwiet)?  Kortom: DMNA neemt u mee terug naar uw jeugd of ze laat uw kinderen úw jeugd herbeleven.