Zaterdag 22 april 2017 heeft het Jeugdorkest van de Fanfare Philharmonie Leende een uitwisselingsconcert gehad met het O&U orkest uit Beek en Donk, een harmonie jeugdorkest. De dirigente van het O&U orkest heet Marianke Hobé en de dirigent van het jeugdorkest Philharmonie Leende kennen we al, Patrick van Zutven. Patrick is geboren in Beek en Donk en heeft in zijn jonge jaren zelf deel uitgemaakt van het O&U jeugdorkest.

De eerste helft van de avond werd ingevuld door het O&U orkest. Nadat het O&U orkest klaar was met spelen, kwam er een korte pauze, zodat het Jeugdorkest van Leende zich kon klaarmaken. Het programma van Leende, gepresenteerd door Anne Moonen, zag er als volgt uit:

  • Oregon: Het stuk verwijst naar een staat dat in Amerika ligt.
  • Star Wars: the force awakens: Een medley van een recente Star wars film met onbekende thema’s en natuurlijk ook de bekende thema’s.
  • The maid of the moor: The maid of the moor is een stuk voor het orkest met een solist(e). De solo werd gespeeld door Birthe Cremers, op de bugel.
  • Micheal Buble in concert: Micheal Buble in concert is een medley. De medley bevat de volgende stukken: “It’s a Beautiful Day”, “Save The Last Dance For Me” en “Sway.”
  • Uptown Funk: Uptown Funk was een hit gemaakt door Mark Ronson en Bruno Mars.