Het was ‘Zomaar een zomeravond’ afgelopen zaterdag 9 juli, maar zoals we inmiddels gewend zijn van de Koninklijke Fanfare Philharmonie is dat alles wat je nodig hebt voor een concert. De pastorietuin liep goed vol met belangstellenden om er gezamenlijk een prachtige, zomerse, muzikale avond van te maken. ‘De jeugd heeft de toekomst’, wordt wel eens gezegd. Nou, in Leende heeft de jeugd vooral ook ontzettend veel talent. Niet alleen het jeugdorkest liet zich van haar beste kant zien, ook op het gebied van zang wist de jeugd van Leende zich op de kaart te zetten. Een combinatie die het publiek werkelijk versteld deed staan. Zanggroep Bubbles & Trouble stond bij aanvang dan ook voor de pittige klus om dat muzikale geweld te overtreffen. Zij wisten op een geheel eigen manier zeker een mooi vervolg te geven aan de avond, wat leidde tot een geweldige sfeer op deze unieke locatie. Het afsluitende optreden werd verzorgd door het grootorkest, die de belofte om er een fantastische avond van te maken meer dan waar maakten. DJ Mart Kerkhofs nam het stokje daarna over om er vooral nog een hele gezellige avond van te maken onder het genot van een drankje. Wij kijken alweer uit naar de volgende zomeravond!