Jeugdprins Koen en jeugdprinses Ellis zwaaien tijdens carnaval de jeugdscepter over Blaosdonk. Zij worden geassisteerd door adjudant Elle en een voltallige jeugdraad van 11 van de Koninklijke Fanfare Philharmonie. In Blaospaleis Molenschut landde de luchtballon die hen op een reis rond de wereld naar Leende bracht met het motto ‘Feest met ons mee in de wereld van muziek, carnaval in Blaosdonk is voor ons uniek! Het jeugdprinsenbal was het zondagse sluitstuk van een weekendfeest ter gelegenheid van het 165-jarig bestaan van de Koninklijke Fanfare Philharmonie.

Nadat jeugdprins Maks en jeugdprinses Lynn van IMusicall officieel waren afgetreden, gingen Anne Moonen en Stijn Cremers aan boord van de luchtballon om in een afwisselende show met muziek en film op te zoeken naar de noodzakelijke muzikale ingrediënten om carnaval in Blaosdonk tot een groot feest te maken. Van Brazilië ging de reis via Afrika en China naar Europa. Met Blaosdonk als bestemming landden zij tussen de als Chinese draken verklede jeugdraad van 11 op het podium waar het nieuwe jeugdprinsenpaar Koen en Ellis zich bekend maakte.

Op zaterdag 9 januari recipiëren jeugdprins Koen en jeugdprinses Ellis in Kloosterhof aan de Julianastraat 3 in Leende. U bent van harte uitgenodigd om dit prinsenpaar te komen feliciteren. Alaaf!

 

Voorste rij van links naar rechts: Teun Rossiau – Wout Harink – Gijs Moonen – Elle Bijnnen – Koen Vermeulen – Ellis Smulders – Laura Vermeulen – Olivia van Balen – Bram van Zutven
Achterste rij van links naar rechts: Nine van Gastel – Niek van Eert – Ilse van Hooff – Janne Cremers – Tom van Eert – Cathelijne Weijmans