De Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende heeft vrijdag 26 en zaterdag 27 november een jubileumfeest om het 160-jarig bestaan te vieren met de gemeenschap.

Op vrijdagavond 26 november opende de Philharmonie met een popconcert in gemeenschapshuis De Meent. Deze avond wordt verzorgd door het jeugdorkest en leerlingen van Pleincollege St. Joris uit Eindhoven en Scholengemeenschap Were Di uit Valkenswaard. Met elkaar zorgen zij voor een spectaculaire show met talentvolle zangers en zangeressen uit de regio. Het programma werd afgesloten met het optreden van de Leendse coverband Qnot.

Op zaterdagavond 27 november stonden topzangeressen uit de regio garant voor een spetterende Ladies on Stage. Astrid Baggermans, Steffi Ras en Daniëlle Penning (finale X-factor) traden op met het fanfareorkest van de Philharmonie. Stephan Beerens vult de dames aan en een mysteryguest zorgt voor een muzikaal hoogstandje deze avond.

Ladies on stage is terug te zien op YouTube.