26 november 2018

Op zondag 26 november heeft het Fanfareorkest op het concertconcours in Veldhoven een eerste prijs behaald. Hiermee prolongeren zij in de 1ste divisie.

Met een bus vertrok het gezelschap gezamenlijk vanuit Kloosterhof richting Theater de Schalm in Veldhoven. Gedurende een klein uur werden de drie uitgebreid gerepeteerde stukken ten gehore gebracht, gewaardeerd door een enthousiast en dankbaar publiek.

De lange en intensieve voorbereiding in aanloop naar het concours werden na de uitvoering uiteindelijk beloond door de driekoppige jury met een puntenaantal van 84,25 en dus de eerste prijs. Hierbij werden 85.2 punten toegekend aan het eerste werk: Egmont van Bert Appermont, en 83.3 aan het tweede werk: American Fantasy van Marc van Delft.

Na de uitslag vertrok het gezelschap weer richting Kloosterhof, waar de uitslag nog bescheiden werd gevierd