‘Foute Party’ het foutste feest live , een avond vol met Guilty Pleasures

Leende – Op zaterdag 23 april a.s. organiseert het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende een ‘Foute Party avond’ in de Schammert. Dit muziekspektakel start om 20.00 uur maar de zaal is al om 19.30 uur open.

Het jeugdorkest van de fanfare speelt een gevarieerd avondvullend programma met swingende ‘guilty pleasures’ uit de jaren ‘80 en ’90.  De muzikanten uit het jeugdorkest worden begeleid door een band, zangers en zangeressen uit onze regio.  Het wordt een avond door de jeugd en voor de jeugd maar beslist ook voor de ‘oudere’ jongeren. Van André Hazes tot the Backstreet Boys:  Bas, Sabien, Fabiënne, Anne, Silke, Freek en Eric gaan de Schammert samen met het live orkest en band op z’n kop zetten! Omdat stil blijven zitten dus geen optie is, zijn er voor deze avond alleen maar staanplaatsen beschikbaar. Deze tickets zijn te koop bij Slagerij van Alphen, Plus Smetsers en Coöp St. Jan of via de website www.philharmonieleende.nl. Voor diegenen die toch graag zittend willen komen luisteren, wordt de mogelijkheid geboden om kaarten te kopen voor de try-out op vrijdag-avond 22 april a.s.  De zaal in de Schammert zal dan om 18.45 uur open gaan voor publiek en de generale repetitie start om 19.00 uur.

Tijdens de afgelopen twee jaren waarbij repetities en optredens stil kwamen te liggen, werd het al snel duidelijk dat de Foute Party het eerste grote optreden moest worden van het jeugdorkest, zodra het weer mogelijk zou zijn! Het succes na de eerste editie in 2019 smaakte naar meer. Vanaf september j.l. zijn de repetities gelukkig weer voorzichtig gestart en is er een swingend repertoire samengesteld voor dit muzikale feest met de nodige meezingers.

Het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Phiharmonie Leende bestaat uit zo’n 40 jeugdleden tussen de 12 en 25 jaar en staat onder leiding van Patrick van Zutven.

Tickets voor deze twee avonden zijn te verkrijgen via de website www.philharmonieleende.nl , bij Slagerij van Alphen, Plus Smetsers en Coöp St. Jan, de prijs bedraagt 10,- per stuk (staanplaats op zaterdag 23 april) en 5,- voor een zitplaats tijdens de try-out op vrijdag 22 april.

Voor meer informatie zie www.philharmonieleende.nl