‘Foute Party’ het foutste feest live , een avond vol met Guilty Pleasures

Op zaterdag 23 april organiseerde het jeugdorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende een ‘Foute Party avond’ in de Schammert. Tijdens de afgelopen twee jaren waarbij repetities en optredens stil kwamen te liggen, werd het al snel duidelijk dat de Foute Party het eerste grote optreden moest worden van het jeugdorkest, zodra het weer mogelijk zou zijn! Het succes na de eerste editie in 2019 smaakte naar meer. Het jeugdorkest speelde die avond een gevarieerd avondvullend programma met swingende ‘guilty pleasures’ uit de jaren ‘80 en ’90.  De muzikanten uit het jeugdorkest werden begeleid door een band, zangers en zangeressen uit onze regio.  Een avond door de jeugd en voor de jeugd maar beslist ook voor de ‘oudere’ jongeren. Van André Hazes tot the Backstreet Boys:  Bas, Sabien, Fabiënne, Anne, Silke, Freek en Eric hebben de Schammert samen met het live orkest en band flink op z’n kop gezet, stil blijven zitten was geen optie!

Onderstaande foto’s geven een impressie van het concert. Meer foto’s kunt u vinden op de pagina Foto – Video / Foto’s. Op de Youtube pagina van de fanfare is een film van dit concert te vinden onder de volgende link.