Sponsorkliks

Sponsorkliks

Om voor de vereniging een extra centje verdienen, hebben wij ons aangesloten bij het Sponsorkliks programma.
Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan de fanfare zonder dat het jou een cent extra kost!

Wat is Sponsorkliks?
Webwinkels aangesloten bij Sponsorkliks, zoals Bol.com, Coolblue en Booking.com, betalen een commissie voor elke bestelling die via Sponsorkliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op onze rekening gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via Sponsorkliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en onze vereniging profiteert hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch Sponsorkliks, noch de fanfare weet wie en wat er besteld is. Sponsorkliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de fanfare is bedoeld. Dat weten ze omdat je via Sponsorkliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat Sponsorkliks alleen registreert dat er via Sponsorkliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan niets op.

Hoe werkt het?
Je bestelling via Sponsorkliks laten plaatsvinden, kan op 2 methodes:
1) In plaats van het direct bezoeken van een webwinkel door het te zoeken via een zoekfunctie op het internet, gebruik je de onderstaande link om op de Sponsorkliks-pagina van de fanfare terecht te komen.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12110

Op deze pagina kan je in de zoekbalk zoeken naar de webwinkel die je wilt bezoeken. Hierna zal een deel van de commissie op jouw bestelling naar de fanfare gaan, daar hoeft je zelf verder niks meer voor te doen. Deze methods wordt ook uitgelegd in dit filmpje.

2) Een makkelijkere manier is om een browser-extensie te downloaden voor Google Chrome en/of Microsoft Edge. Het downloaden van deze extensie kan via de onderstaande link.

https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks/ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi

Klik hier vervolgens op “Toev. aan Chrome” –> “Extensie toevoegen”. Klik vervolgens rechtsboven op je scherm naar het puzzelstukje, genaamd “Extensies”. Zoek en klik vervolgens op de Sponsorkliks extensie. Vul hierna “Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende” in om de extensie aan onze vereniging te linken en vink de webwinkels aan die je in de bladwijzerbalk wilt hebben staan (dit is niet noodzakelijk). De volgende keer dat je een gepartnerde webwinkel bezoekt, zal een pop-up scherm verschijnen, waar een klik op “Ja, ik sponsor gratis” zorgt dat de commissie op jouw bestelling naar de fanfare gaat!

Voor meer uitleg over het installeren van de browser-extensie, kan je deze video bekijken: https://youtu.be/r8Zjtj_DURk

Helaas werkt de browser-extensie niet voor alle gepartnerde webwinkels, dus mocht je zeker willen weten bij te dragen aan de fanfare, kan je altijd gebruikmaken van de 1e methode.

Op de hoogte blijven?
Op de sponsorkliks-pagina van de fanfare staat aan de rechterkant een button “Aanmelden”. Ben je geïnteresseerd in hoe veel inkomsten de fanfare genereert vanuit het Sponsorkliks programma? Dan kan je jezelf met je mailadres via deze button aanmelden voor een maandelijkse mail met deze informatie.
Hieronder nogmaals de link van de Sponsorkliks-pagina van de fanfare:

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12110

HOME

Agenda

Recente Evenementen

Foto's

Videos

OVER ONS

Lidmaatschap

Bestuur

Orkesten

Geschiedenis

CONTACT

Kloosterhof:
Julianastraat 3
5595CM Leende

Secretariaat:
Lavendelstraat 22
5595 ES Leende
06 18294812

VOLG ONS

Facebook

Youtube

© PHILHARMONIE 2022